stamp exper stamp legal Lietuvių     Polski     Romanian     English (UK)

Agricultură

(Fructe de padure, plante, flori, fructe, legume)
Danemarca este o țară agricolă. De obicei, nu este nevoie de nici o calificare special
ă pentru locurile de muncă sezoniere, cum ar fi: culesul, ambalarea, semănatul, eliminarea pietrelor, conducerea tractorului.
De cele mai multe ori, sunt necesare grupuri de oameni în sectorul agricol.  Prin urmare, este o bună ocazie de a obține un loc de muncă împreună cu familia sau prietenii. Dacă nu vorbiti limba engleză, există și posibilitatea de a lucra cu prieteni/rude care cunosc limba și vă pot ajuta.

 07

Sere

(Plante, flori, legume, ciuperci)
În Danemarca există, de asemenea, posibilitatea de a lucra în sere. De obicei, in aceast sector sunt locuri de munca pentru personal necalificat și se poate lucra astfel: lipire, plantare, ghivece, flori; cules, sortare, ambalare și încărcare de legume și ciuperci.
Vă putem oferi locuri de muncă în sere în primăvară, vară și toamnă. Cele mai multe dintre comenzi sunt pentru grupuri de persoane (2 sau mai multe). De asemenea, cuplurile sunt binevenite. Cunoștințele de limba engleză la un nivel de comunicare conversațional, pot constitui un avantaj.

 

 0 17

Ferme

(Porci, vaci, nurci, pești, pui, cai).
Există multe ferme diferite în Danemarca. De obicei, noi oferim locuri de muncă pe termen lung în ferme. Printre responsabilități se numără: hrănirea, spălarea, îngrijirea animalelor, curățarea fermei, repararea grajdurilor, etc.  Însă există și situații în care locurile de muncă sunt sezoniere, în special în fermele de nurci, unde responsabilitățile mai includ și partea de jupuire și îngrijire a blănii.

Pentru a obține un loc de muncă nu sunt necesare calificări speciale deoarece cei mai multi dintre clienții noștri sunt gata să-i învețe pe muncitori tot ceea ce este de făcut. De obicei, este nevoie de experiență specială în ferme care se ocupă și de vaccinare, castrare, abatorizare, inseminarea animalelor, sudura, conducerea tractorului, lucrul cu mașini automate în fermă, etc.
În cele mai multe cazuri, clientii nostri din sectoarele agricole necesită doar un singur muncitor într-o fermă, prin urmare, această persoană ar trebui să poată comunica în limba engleză și să fie pregatită să lucreze singură.

 

 0 8

Silvicultură

Foarte multe firme se ocupă de creșterea pomilor de Crăciun, pentru vânzare în Danemarca. Prin urmare, avem locuri de muncă sezoniere, toamna târziu înainte de Crăciun. Responsabilitățile unui astfel de loc de muncă inlclud activități, precum: tăierea copacilor, culesul ramurilor, împachetarea, ambalarea și încărcarea lor. În primăvară și vară, oferim locuri de muncă, pe partea de curățare a pădurilor, construirea de garduri, plantarea de arbori etc.
De obicei, sunt necesare grupuri mici de oameni pentru aceste locuri de muncă și există posibilitatea să mergeți și cu prietenii.
Noi oferim locuri de muncă atât pentru personal calificat cât și necalificat în acest sector. Experiența este necesară doar pentru persoanele care utilizează fierăstrăul cu lanț, care lucrează cu ascensoare, sau care conduc tractoare. 

 

 0 20

Construcții

(Constructii, renovari, izolari, demolări, asamblări).
Oferim o gama largă de locuri de muncă in construcții, amenajari exterioare și interioare. Uneori pot fi locuri de muncă simple, care implică activități de reparații într-o fermă. Însă, alteori, pot fi locuri de muncă în proiecte mari de construcții, iar în acest caz este necesar să aveti o experiență minimă în diferite domenii, cum ar fi zidarie, tamplarie, vopsitorie, tencuieli, construirea plafonului, amplasarea podelii, construirea acoperișului, construirea scarilor, instalarea ușilor, instalarea gipsului, turnarea fundatiei de beton, aplicarea gresiei si faiantei, pardoseli, instalarea sistemelor de alarmă, panourilor de electricitate, demolare, renovare etc.
De cele mai multe ori, sunt necesare grupuri de oameni pentru locurile de munca in constructii din Danemarca, prin urmare, este un bun prilej de a vă găsi un loc de muncă, dacă aveți experiență în acest sector.

 

 03

Servicii

Servicii

(în domeniul sănătății, hoteluri, restaurante, alte servicii)
În acest sector se încadrează o gamă largă de sarcini de la curățenie în fabrici, companii, hoteluri sau apartamente, până la misiuni complexe pentru conducătorii auto, asistente medicale, etc.
Pot fi atât: locuri de muncă sezoniere în vară, dar și locuri de muncă pe termen lung. În unele cazuri, experiența și limba engleză sunt extrem de importante, mai ales atunci când muncitorii trebuie să comunice cu clienții.

 0 15

Unități

(Producția de alimente, industria ușoară, fabrici agricole).
Compania noastra realizează proiecte majore în sectoarele de producție: pește, legume, alimente și alte fabrici. Angajații noștri vor avea ca sarcini: sortarea, ambalarea, încărcarea mărfii, conducerea stivuitorului care lucrează pe liniile de producție, etc.
Există posibilitatea de a obține un loc de muncă în fabrică fără să fie necesară experiența anterioară și fără să fie necesară cunoașterea limbii engleze. Vă oferim locuri de muncă termen scurt și lung, pentru perioadele sezoniere în fabrici, înainte de Paște și de Crăciun.

 

 0 8

Depozite și Logistică

Baltic Workforce sprijină clienții și în logistică, dar și în sectoarele de depozitare. Muncitorii noștri necalificați lucrează în toate anotimpurile, iar sarcinile lor include activități precum: curățarea depozitelor, ordine și curățenie, paleti si ambalare. Pentru personalul calificat oferim locuri de muncă, pentru conducerea de stivuitor, încărcare, etichetare, sau lucrul cu mașini automate.
De obicei, cunoașterea limbii engleze este foarte utilă pentru a înțelege nevoile clienților și cerințele lor.

 

 warehouse