stamp exper stamp legal Lietuvių     Polski     Romanian     English (UK)

 

steps ro

Înregistrarea în baza noastră de date
Aveți posibilitatea să introduceți informații despre dumneavoastra în pagina noastră de web apăsând butonul "Inregistrare”
Daca nu vă descurcați să faceti acest lucru, puteti contacta consultanții nostri de resurse umane în Lituania, Polonia sau România prin telefon sau ne puteti trimite CV-ul dvs. prin e-mail:
Lituania +370 52107508,
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
Polonia +48 586226794,
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
România +40787.895.392,
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Locurile de muncă
Fiind înregistrat în baza noastră de date, veți primi informații cu privire la locurile de muncă vacante. Daca sunteti interesati de oferta primită și îndepliniti cerințele, trebuie să ne contactați pentru a fi informat cu privire la toate condițiile, cum ar fi fișe de post, perioada de lucru și programul de lucru, salariu, posibilitățile de cazare etc.

Interviul
Cand avem oferte pentru dumneavoastră, sau ne-am dori să obținem mai multe informații despre dumneavoastră, consultantii nostri de resurse umane (HR), vă vor contacta pentru un interviu. În timpul acestui interviu, vom vorbi despre asteptarile dvs. de la locul de muncă dorit, vom discuta despre experienta si motivatia de a lucra în străinătate și vom verifica nivelul de limba engleză. Consultantul nostru HR, vă va informa cu privire la posibilitățile de angajare, vă va explica așteptările companiei și vă va oferi informații cu privire la posturile vacante.


Ocuparea forței de muncă
Când veti fi selectat pentru locul de muncă, pe care l-ați vizat, vi se va cere să veni
ți la sediul nostru pentru semnarea tuturor documentelor de angajare, obținerea informațiilor complete despre condițiile de muncă și de viață în Danemarca, regulile companiei noastre și clarificarea altor aspecte de ordin administrativ.