stamp exper stamp legal Lietuvių     Polski     Romanian     English (UK)

Baltic Workforce este o companie internațională care asigura furnizarea de resurse umane, outsourcing și servicii de muncă temporară in Danemarca.

Fiind unul dintre liderii de piață în cadrul companiilor de forta de muncă temporară din Danemarca, cu 10 ani de experiență în recrutarea și administrarea angajaților din Europa de Est, ne-am specializat in angajarea de personal motivat, cu experiență, cunoscător al limbii engleza, calificat și necalificat în diferite sectoare de munca din Danemarca.

Având birouri în Danemarca, Lituania, Polonia și România le oferim cetățenilor UE posibilitatea de a lucra legal în Danemarca în diferite sectoare de activitate.

Succesul nostru este construit pe angajamentul pe care îl avem față de calitate și inovație. Ca o întreprindere de succes recunoaștem responsabilitatea noastră de a asigura medierea în probleme relevante pentru expertiza noastră de bază.

Misiune si viziune

De a deveni cel mai mare și cel mai profesionist furnizor de servicii de forță de muncă străină  în Danemarca.

Scopul nostru este de a fi compania de muncă temporară preferată în Danemarca atât pentru angajații noștri cât și pentru clienții noștri.